"TE NJEGOVE REČI SAM ZAUVEK ZAPAMTIO": Del Potro se prisetio neverovatnog gesta Novaka Đokovića!

Novosti online

30. 09. 2023. u 11:46

BIVŠI argentinski teniser Huan Martin del Potro uvek je biranim rečima govorio o Novaku Đokoviću. Sada se prisetio jednog sjajnog gesta srpskog asa posle finala Ju-Es opena 2018. godine.

ТЕ ЊЕГОВЕ РЕЧИ САМ ЗАУВЕК ЗАПАМТИО: Дел Потро се присетио невероватног геста Новака Ђоковића!

Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Nole je tada trijumfovao sa 3:0. Poraz je teško pao "džinu iz Tandila", a Đoković je tada prišao rivalu zagrlio ga, pokazavši neverovatan sportski duh. On je uspeo da ga uteši i izmami mu osmeh na lice.

- Tenis mi je dao mog prijatelja Novaka. Tokom tog zagrljaja na Ju-Es openu 2018, rekao mi je da sam mu bio inspiracija, odnosno način na koji sam se vratio na Tur i da bi trebalo da budem ponosan i da uživam u tome koliko me ljudi vole! Te njegove reči sam zauvek zapamtio - rekao je Del Potro.

Srbin još uvek igra tenis i trenutno je na 24 grend slem trofeja, dok je Argentinac karijeru okončao sa jednom takvom titulom - trijumfoao je na Ju-Es openu 2009. godine.

BONUS VIDEO: Sjajna atmosfera na dočeku košarkaša i Novaka Đokovića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)