OVDE JE NADAL POGREŠIO! Oglasio se Rafin doktor i otkrio gde je Španac napravio problem

Novosti online

10. 10. 2023. u 10:50

RAFAEL Nadal se polako vraća na teren. Španac je krenuo sa treninzima, ali kada ćemo ga gledati na najvećim takmičenjima pitanje je veliko. Čak je sve više onih koji veruju da je nekada prvi teniser sveta "odsvirao" svoje.

ОВДЕ ЈЕ НАДАЛ ПОГРЕШИО! Огласио се Рафин доктор и открио где је Шпанац направио проблем

FOTO: Tanjug/AP

Međutim, ima i onih koji razmišljaju suprotono. U izjavi za Ekspres, Nadalov doktor Anhel Ruis Kotoro ispričao je da je Rafina najjača karika njegovo mentalno zdravlje. 

- Nadal ima vrlo jaku psihu. On je vrlo jaka osoba, pokazao je to tokom cele karijere. To je sigurno jedna od njegovih velikih prednosti - rekao je Ruiz Kotoro. 

Ovaj poznati doktor je priznao da je Nadal napravio veliku grešku jer je pogoršao povredu jer je igrao u bolovima pre nego što je priznao da ima problem i otišao na operaciju. 

Inače, Nadal se ovih dana vratio treninzima na Majorki, i svaki dan pojačava nivo rada. Njegov cilj je da zaigra na Australijan openu u januaru. 

- Ali kada imate takvu povredu i vidite da ne možete, morate na operaciju. Teška je situacija. Morali smo da mu pomognemo - rekao je Kotoro. 

Doktor smatra da će španski teniser biti konkurentan po povratku na teren.

- On poznaje ovaj proces i želi da ponovo igra, čini sve što je u njegovoj moći da se to dogodi. Već nam je nekoliko puta pokazao da to može, vratiće se još jednom. Mi smo sebi postavili ovaj rok od pet meseci posle operacije jer je važno da sportista ima cilj da podstakne volju za borbom i oporavkom. Teško je reći da li će za pet meseci moći da igra 100 odsto. Možda će mu trebati još mesec dana da se oporavi - uveren je Ruis Kotoro.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!