KAO GROM IZ VEDRA NEBA! Novak Đoković ima novog člana tima

Novosti online

01. 11. 2023. u 11:15

NOVAK Đoković će danas igrati protiv Tomasa Martina Ečeverije na startu masters turnira u Parizu. Posle ispadanja Karlosa Alkaraza Srbin ima veliku šansu da već u prestonici Francuske završi posao oko broja jedan na kraju sezone na ATP listi.

КАО ГРОМ ИЗ ВЕДРА НЕБА! Новак Ђоковић има новог члана тима

Foto: Goran Čvorović

A za to vreme Nole je dobio još jednog člana u svom timu. Naime, "Mondo" piše da je novi Đokovićev agent Mark Maden. Novak je sa njim došao na ragbi finale gde je snimljen zajedno sa Ritom Orom i to je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Inače, Maden je sa Novakom bio zajedno i na nedavnom Rajders kupu gde je Srbin pokazao i da mu dobro ide golf.

"Moj kedi Mark Maden je moj poslovni savetnik. Živi u Ventvortu, odrastao je zajedno sa Lukom Donaldom i Luk me je pitao da dođem, prihvatio sam poziv. Kad sam video da igraju Geret Bejl i Andrej Ševčenko, koji su odlični u golfu, nisam bio siguran da li bi trebalo da igram", našalio se Novak. 

Foto: Printskrin

 

Podsećanja radi, Novak Đoković je sredinom septembra završio saradnju sa dugogodišnjim saradnicima Edoardom Artaldijem i Elenom Kapelaro. Zajedno su radili čak 15 godina i svako od njih je na svoj način učestvovao u njegovim velikim uspesima tokom karijere. Došlo je vreme za razlaz, a izgleda da je srpski igrač našao novog menadžera.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku