"JA SAM DETE RATA"! Novak Đoković poslao moćnu poruku Izraelu i Palestini

Novosti online

02. 11. 2023. u 09:06

OPTUŽIVALI su Novaka Đokovića da ćuti i podržava rat između Izraela i Hamasa, da je rusofil i veliča napade na Ukrajinu, a on je u stvari jedna savršena osoba koja svima šalje ljubav i mir.

ЈА САМ ДЕТЕ РАТА! Новак Ђоковић послао моћну поруку Израелу и Палестини

Foto: Goran Čvorović

Tako je bilo posle prve pobede na mastersu u Parizu nad Tomasom Martinom Ečeverijom. Novinare je zanimalo Novakovo mišljenje o sukobima Izraela i Palestine, a njegov odgovor je moćna poruka zaraćenim stranama.

- Kao dete rata, veoma sam povređen zbog toga šta se događa u svetu. I događa se već neko vreme, ne samo u ratu Izraela i Palestine, već i na Bliskom istoku i širom sveta. Moje srce je uz civile koji pate - rekao je Novak.

Đoković je izrazio nadu da će sukobi biti što pre završeni.

- Nadam se da će sve biti završeno veoma brzo. Uvek sam za mir i to je moja poruka. Šaljem im ljubav - rekao je on. Za vreme teniskog turnira u Parizu, rat na Bliskom istoku bukti već mesec dana i živote gubi veliki broj civila.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (1)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima