AMERI NISU MOGLI DA ODOLE: Ovo je Ju-Es open uradio posle Đokovićeve titule u Torinu

Novosti online

19. 11. 2023. u 21:26

NOVAK Đoković osvojio je sedmi put u karijeri Završni masters. Čestike na novoj titulu najboljem teniseru planete uputio je Ju-Es open.

АМЕРИ НИСУ МОГЛИ ДА ОДОЛЕ: Ово је Ју-Ес опен урадио после Ђоковићеве титуле у Торину

FOTO: Tanjug/AP

Amerikanci nisu mogli da odole, pa su na interesantan način podsetili na dominaciju Srbina "belim sportom" u ovoj godini.

Naime, oni su napravili ilustraciju Novaka iz igrice Super Mario i podsetili na njegove titule u 2023. godini, a bilo ih je ukupno sedam - Adelejd, Australijan open, Rolan Garos, masters Sinsinati, Ju-Es open, masters Pariz i Završni masters.

Podsetimo, Đoković je u finalu turnira u Torinu pobedio Janika Sinera sa 6:3, 6:3, te tako na sjajan način zaokružio ovu sezonu koja za njega još nije okončana.

Novak će u četvrtak zajedno sa ostatkom reprezentacije igrati za Srbiju protiv Velike Britanije u četvrtfinalu Dejvis kupa.

BONUS VIDEO: "TO MI JE NAJVEĆA ŽELjA!" Novak Đoković otvorio dušu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)