"ON JE SRBIN I ŽELEO JE DA POBEGNE OD RATNIČKE SLIKE"! Kakve reči legendarnog Francuza o Novaku Đokoviću

Novosti online

19. 12. 2023. u 08:54

NAJVEĆI svih vremena je Novak Đoković. I mislim da komotno može da ide do 25, 26, 27, možda i 28 grend slemova. Nikad se ne zna, rekao je nedavno nekadašnji peti teniser sveta Žo Vilfrid Conga.

ОН ЈЕ СРБИН И ЖЕЛЕО ЈЕ ДА ПОБЕГНЕ ОД РАТНИЧКЕ СЛИКЕ! Какве речи легендарног Француза о Новаку Ђоковићу

FOTO: Tanjug/AP

Prvi teniser kog je Novak Đoković pobedio u jednom grend slem finalu govorio je o danima posle tenisa, ali i o aktuelnim dešavanjima u svetskom tenisu.

Conga je svojevremeno rekao kako mu je „Novak Đoković uništio karijeru”, a sada je dodao da veruje da je Srbin najbolji teniser svih vremena.

Francuz je u jednom podkastu pričao o tome zašto Đoković - kao neko ko je toliko ostvario u tenisu, i dalje izaziva podeljena osećanja kod publike.

- Smatram da je imao period u kojem nije želeo da bude ono što je. Želeo je da bude kao Rodžer Federer ili Rafael Nadal, kada je možda trebalo da ostane veran sebi od početka. Mislim da je danas on što jeste. Čak i ako izaziva podele, mislim da ga zato mnogi ljudi cene. Zato što je sada potpuno iskren - jasan je Conga.

- On ne radi stvari da bi ga cenili, već jer smatra da tako treba da radi. Želeo je da pobegne od ove ratničke slike koju ima, jer je Srbin, koji je u detinjstvu proživeo teške stvari. Dakle, on je ratnik, trebalo je to da pretpostavi od početka. Zato ga treba ceniti.

BONUS VIDEO: ODMAH POSLE NOLETOVOG PORAZA: Vidite šta je selektor Srbije uradio na mreži

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)