ARMENULIĆ UVEREN: Novak Đoković je u padu forme, Siner preuzima prvo mesto

Александар Илић
Aleksandar Ilić

28. 01. 2024. u 14:20

Legendarni srpski teniser i trener Radmilo Armenulić govorio je o meču Novaka Đokovića i Janika Sinera, istakavši da stižu promene na vrhu ATP liste.

АРМЕНУЛИЋ УВЕРЕН: Новак Ђоковић је у паду форме, Синер преузима прво место

FOTO: Tanjug/AP

Armenulić je bio gost “60 minuta sa Vladom i Acom”. Iskusni stručnjak je, između ostalog, govorio o Novaku Đokoviću i samom vrhu ATP liste.

– Novak jednostavno nije u formi, nije baš fit što se tiče zdravlja. Stalno je opterećen time što je favorit i ima pritisak da mora da pobedi, što ga prati već godinama unazad. Moraće da se rastereti toga i bolje je za njega da nije favorit. Mislim da ove godine i nije favorit za Rolan Garos i Vimbldon, što je jako dobro za njega – istakao je Armenulić, pa dodao:

– Više nije to ta brzina, nije ta koncentracija, mora da ulaže veći napor, što dodatno iscrpljuje. Smatram da treba da igra dok je uspešan, ako primeti da mu ne ide neka se penzioniše. Tu odluku mora sam da donese.

Za kraj, otkrio je da li očekuje nekog novog Novaka Đokovića u srpskom tenisu.

– Mislim da ne postoje nikakve šanse da pojavi takav igrač. To je izuzetan talenat i to kod nas ne vidim, mislim da to kod nas ne postoji. Što se tiče Federera, Nadala i Novaka čekaćemo dugo da se pojavi neka slična trojka, takva prilika neće da dođe još nekoliko decenija.

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave