LAJOVIĆ PROKOCKAO VOĐSTVO: Srbija u Dejvis kupu gubi od Slovačke sa 0:2

G. ĆIROVIĆ

02. 02. 2024. u 19:13

Posle prvog dana Dejvis kup meča u Kraljevu, reprezentacija Srbije gubi u ukupnom skoru od Slovačke sa 0:2, pa je pred našim teniserima težak zadatak da u sutrašnjem dublu i preostala dva singla ostvare sve tri pobede i velikim preokretom dođu do trijumfa.

ЛАЈОВИЋ ПРОКОЦКАО ВОЂСТВО: Србија у Дејвис купу губи од Словачке са 0:2

G.Šljivić

Posle Miomira Kecmanovića, i Dušan Lajović je pognute glave napustio šljakasti teren u hali sportova kraj Ibra.

Njega je sa 2:1 (4:6, 6:2, 6:0) savladao levoruki Aleks Molčan, trenutno 122. igrač na ATP listi, koji je tako doneo kapitalnu prednost svom timu.

G.Šljivić

Dušan Lajović

Uprkos vođstvu posle prvog seta u kojem je prikazao sasvim solidnu partiju, Lajović je u nastavku neshvatljivim padom koncentracije dozvolio Molčanu da se ekspresno vrati u meč, potpuno preuzme kontrolu, a potom ga u trećem setu i ubedljivo reši u svoju korist.

G.Šljivić

 

Ukoliko ne bude izmena u prijavljenim sastavima, na koje selektori imaju pravo, sutra će od 13 sati na programu biti najpre dubl okršaj Kecmanović/Ćaćić - Kovalik/Zelenaj, a potom i preostala dva singla u kojima su najavljeni Kecmanović - Molčan i Lajović - Klajn.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu