NIKAKO DA MU KRENE: Grend slem šampion ponovo povređen

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

28. 03. 2024. u 18:38

AUSTRIJSKI teniser Dominik Tim se već godinama muči da se vrati na nivo na kojem je bio pre povrede ručnog zgloba. On uglavnom igra na čelendžerima, a sad će morati na novu pauzu.

НИКАКО ДА МУ КРЕНЕ: Гренд слем шампион поново повређен

FOTO: M. Vukadinović

Šampion Ju-Es opena iz 2020. godine se oglasio na Instagramu istakavši da je obnovio povredu zgloba.

- Kao što znate počeo sam sa ocem opet da treniram posle Australijan opena, da se vratim trenriranju koje me i je i načinilo dobrim. Radili smo kao kada sam bio mlađi, sa mnogo intenziteta, udaraca, mnogo sati na terenu. Nažalost, pred čelendžer u Mađarskoj, prvom turniru po povratku, opet je počeo da me muči zglob. Imao sam te 'klikove' ponovo, što mi je pravilo probleme kada sam se vratio igri posle povrede pre tri godine. Čudan osećaj se vratio i pretvorio u bol proteklih nedelja - rekao je Tim.

Momak iz Viner Nojštata se ipak nada da je to sve kratkoročno i da će biti spreman za turnir u Eštorilu (1. - 7. april).

- Imam malu upalu, zato sam se povukao sa čelendžera u Napulju. Malo sam smanjio intenzitet rada. Treniram manje, kraće i dobre su šanse da se pojavim u Eštorilu - zaključio je Tim.

Podsetimo, Austrijanac je trenutno 90. na ATP listi, a najbolji plasman mu je bio treće mesto.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu