"ĐOKOVIĆ MI JE NEPOZNANICA" Karlos Alkaras o Srbinu, Nadalu, Monte Karlu...

Александар Илић
Aleksandar Ilić

06. 04. 2024. u 11:20

KARLOS Alkaraz govorio je pred turnir u Monte Karlu istakavši da ne sluša mnogo pohvale sa strane, ne želeći da izgubi skromnost koju ima.

ЂОКОВИЋ МИ ЈЕ НЕПОЗНАНИЦА Карлос Алкарас о Србину, Надалу, Монте Карлу...

Tanjug/AP

Španac je govorio o "velikoj trojci"...

– To što je postigla velika trojka, dostići brojke Đokovića, Nadala ili Federera, nezamislivo je – rekao je najmlađi broj 1 u istoriji na uručenju jedne nagrade u domovini.- Potpuno izvan normalnog. Moj cilj jeste da ih stignem, jer treba sanjati samo najveće stvari. Ali, daleko je to.

S obzirom da je "Karlitos" izgubio drugo mesto na ATP listi, postavljen je za trećeg nosioca, a sa Novakom Đokovićem može da se sastane eventualno u polufinalu.

– Nisam favorit u Monte Karlu.  Siner je u strašnom naletu a Đoković je nepoznanica. Daj bože da me Janik pritisne kako bih dao sto odsto i da za deset godina pričamo o velikom rivalstvu sa njim.

Nezaobilazna tema bila je i zdravstvena situacija u kojoj se nalazi Rafael Nadal.

– Ne znam detalje, ali me brine što ne može da igra turnire koji su specijalni za njega – prokomentarisao je povlačenje kralja šljake iz Monte Karla.- Želim mu brz povratak, nadam se da će moći da igra u Barseloni i Madridu.

Želja mu je da igra sa "Bikom sa Majorke" na Olimpijskim igrama u dublu.

– Voleo bih da igramo u dublu na Olimpijadi u Parizu. Bilo bi to ostvarenje sna za mene. Da vidimo u kakvoj ćemo situaciji biti kada dođe vreme, jer je to i dalje ostvarljivo. Još nismo direktno razgovarali ali obostrana želja postoji – svestan je Alkaras da sve najviše zavisi od Nadalovog zdravlja.

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)