SRBIJA POBEDILA! Naše teniserke eliminisale Norvešku, ali sledi veći izazov

Filip Milošević

08. 04. 2024. u 16:26

Ženska teniska reprezentacija Srbije uspešno je započela borbu za plej-of u Prvoj evro-afričkoj zoni "Bili Džin King" kupa", pošto je bod na startu Srbiji donela iskusna Aleksandra Krunić pobedom od 2:0 (6:4, 6:4) nad Ulrike Ejkeri, da bi zatim i u drugom meču Mia Ristić savladala Malene Helgo potpuno identičnim rezultatom.

СРБИЈА ПОБЕДИЛА! Наше тенисерке елиминисале Норвешку, али следи већи изазов

FOTO: TSS

Duel je započet uspešno pošto je bod na startu Srbiji donela iskusna Aleksandra Krunić pobedom od 2:0 (6:4, 6:4) nad Ulrike Ejkeri.

Zatim su na teren izašle Mia Ristić i Malene Helgo, gde je takođe srpska teniskera trijumfovala. Tokom prvog seta dva puta je srpska teniserka uspela da oduzme servis protivnici, ova je jedan vratila ali nije mogla više od toga.

Furiozno je Mia započela drugi set, odmah je stigla do ranih brejkova i 5:1, međutim tada je došlo do manjih problema, tri gema je uspela da spoji norvežanka, ali uzalud pošto je Ristićeva bila sigurna u svom gemu pri rezultatu 5:4 i stigla do važnog trijumfa.

Naša reprezentacija sada čeka boljeg iz duela Grčka - Švedska.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)