STIDITE SE! Novak Đoković je ovim potezom posramio čitav zapadni svet, sada bi da puknu od muke

Novosti online

12. 04. 2024. u 08:43

AJMO! Ko jače može da zviždi Novaku Đokoviću, nova sportska disciplina, a takmiče se Amerikanci i Zapadna Evropa.

СТИДИТЕ СЕ! Новак Ђоковић је овим потезом посрамио читав западни свет, сада би да пукну од муке

Screenshot / TennisTV

Čini se da je za sada nerešeno. Šta mogu oni na Ju-Es openu, isto urade u Parizu, Madridu, Londonu, Torinu, ali i Monte Karlo. Zamislite, tamo gde je druga kuća Novaka Đokovića, sramota i bezobrazluk. Ipak, bravo za njih, ko zna šta bi se desilo da "objektivna" publika u Kneževini juče nije zviždala Srbinu. 

Naime, Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale mastersa u Monte Karlu pobedivši Lorenca Muzetija (7:5, 6:3), ali možda rezultat na kraju ne svedoči koliko je Italijan bio opasan, činilo se čak i bliži trijumfu.

Ispostavilo se, pokretačka snaga bila je publika koja je počela da zviždi Đokoviću samo zato što je proveravao trag loptice. To je naljutilo Đokovića koji je počeo da se smeje i traži od publike da još više zviždi, a kao što obično biva - tada je zaigrao bolji tenis i potom im je posvetio pobedu.

- Ovu pobedu posvećujem orkestru - poručio je Nole na društvenim mrežama.

Podsećanja radi, Novak Đoković će danas igrati sa Aleksom de Minorom u četvrtfinalu Monte Karla. Njihov duel je zakazan kao treći meč na terenu "Renije III" i očekuje se da počne oko 15 časova.

U 2023. godini, Đoković je ubedljivo pobedio Aleksa de Minora na Australijan openu sa rezultatom 6:2, 6:1, 6:2. Međutim, ove godine De Minor se revanširao pobedivši Đokovića sa 6:4, 6:4 na Junajted kupu. Očigledno je da će njihov susret u Monte Karlu biti izuzetno zanimljiv, s obzirom na njihovo začeto rivalstvo.

Pre Đokovićevog meča sa De Minorom, na terenu "Renije III" će se odigrati još dva meča. Prvo će snage odmeriti Stefanos Cicipas i Karen Hačanov od 11 sati, a potom ne pre 13 časova na terenu će biti Janik Siner i Holger Rune.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)