TO SAMO RUSU MOŽE DA PADNE NA PAMET! Svi su skroz zatečeni, evo šta je teniski velikan iz Rusije uradio u Madridu (VIDEO)

Novosti online

24. 04. 2024. u 21:53

Novak Đoković je odustao od učešća na ATP turniru u glavnom gradu Španije, ali Madrid je ove srede bio prilično zanimljiv ljubiteljima tenisa.

ТО САМО РУСУ МОЖЕ ДА ПАДНЕ НА ПАМЕТ! Сви су скроз затечени, ево шта је тениски великан из Русије урадио у Мадриду (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Za to se pobrinuo Danil Medvedev.

Spremajući se za svoj nastup na madridskom mastersu, ruski as je podsetio javnost na to zašto je trenutno jedan od najzanimljivijih igrača na ATP turneji.

Nije bio mali broj njegovih nesvakidašnjih ispada u poslednje vreme (jednog se možete podsetiti kada kliknete ovde, drugog, koje je usledilo nedugo zatim - ovde), ali ovoga puta je počeo neobično da se ponaša (i) na treningu.

Snimak koji je pred vama to dokazuje, a među brojnim komentarima na društvenim mrežama izdvaja se, kao najčešći "Danile, ne menjaj se!".

Nole, kao što smo naveli, ne igra na ovom turniru, ali ako vas tenis zanima, ne samo šta u njemu Novak Đoković radi, ali i sve o njemu, pratite vesti o "belom sportu" na sportskim stranicama "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona