NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

POVREDA OTIŠLA U ZABORAV: Sjajni Filip Krajinović na povratku u tenis preskočio prvu prepreku u kvalifikacijama na Rolan Garosu

Filip Krajinović (761. ATP) se posle duge pauze, a zatim i povrede, vratio sa zaštićenim renkingom na veliko takmičenje i tamo gde je prošle godine odlučio da se odmori na duže, na Rolan Garosu, zabeležio pobedu u prvom kolu kvalifikacija protiv Amerikanca Martina Dama (179. ATP) sa 6:7(2), 6:3, 6:1.

ПОВРЕДА ОТИШЛА У ЗАБОРАВ: Сјајни Филип Крајиновић на повратку у тенис прескочио прву препреку у квалификацијама на Ролан Гаросу

Foto: Goran Čvorović

Držao je Filip priključak u prvom setu, a poklekao je tek u taj-brejku. Ravnoteža je potrajala do sredine drugog seta, kada je naš teniser preuzeo inicijativu i do kraja samo povećavao prednost.

Gotovo dva sata igre nisu ostavili traga na našem teniseru koji sada spremno čeka protivnika u drugom kolu.

Pre njega, iz kvalifikacija su u ponedeljak eliminisane Dejana Radanović (236. VTA), koja je izgubila od Turkinje Zejnep Somez (157. VTA) sa 6:3, 6:2 i Natalija Stevanović (183. VTA) od koje je bila bolja Argentinka Juija Rijera (2. nosilac, 93. VTA), rezultatom 6:0, 6:2.

Od naših tenisera danas u 1. kolu kvalifikacija nastupa još Hamad Međedović (134. ATP) protiv Francuza Like Puja (165. ATP) na stadionu "Sizan Langlan".

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TAJNI SASTOJAK: Ovo niko nije očekivao! Evo kako je, zapravo, Novak Đoković noću napravio podvig na Rolan Garosu o kome sada priča ceo svet