BAŠ ZBOG OVOGA JE NAJBOLJI TENISER SVETA: Iznenađenje za Novaka nakon treninga u Beču (VIDEO)

Novosti online

29. 10. 2020. u 18:42 >> 18:49

NOVAK Đoković nastupa na turniru u Beču posle tačno 13 godina, a čitav grad dočekao ga je kao veliku zvezdu, što i jeste, mada se često dešava da to drugi zaborave...

БАШ ЗБОГ ОВОГА ЈЕ НАЈБОЉИ ТЕНИСЕР СВЕТА: Изненађење за Новака након тренинга у Бечу  (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Nije najomiljeniji u Njujorku, Londonu ili Parizu, međutim publika u prestonici Austrije zadivljena je što najbolji teniser sveta igra pred njima. Ne samo da su tribine popunjene koliko je dozvoljeno kada igra, nego stalno dolaze i na njegove treninge.

Jedan od novinara koji izveštava sa turnira u Beču opisao je da je teren na kome se trenira zapravo "balon" koji se vidi sa ulice, a da mogu da gledaju oni koji imaju ulaznice za mečeve.

"Grupa od 40-50 ljudi uvek gleda Novakove treninge i navija za njega. Na kraju današnjeg treninga Novak je otvorio staklena vrata kako bi ih pozdravio i dobio je veliki aplauz", napisao je novinar Enriko Marija Riva na svom Tviteru.

Đoković je odlično počeo turnir u Beču pobedama nad Krajinovićem i Ćorićem, a u četvrtfinalu ga čeka mladi italijanski teniser Lorenco Sonego.

(MONDO) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 15:59

Komentari (0)

DŽENIFER ZAPLAKALA TOKOM INTERVJUA: Mi ćemo zauvek ćemo biti porodica (VIDEO)