NADAL NEĆE SVAĐU S NOLETOM ALI... se svađa: Video sam šta je Đoković rekao

Novosti online

18. 11. 2020. u 11:56

NAJBOLjI teniseri sveta nalaze se u takozvanom mehuru u O2 Areni u Londonu, gde se, izolovani od vanjskog sveta, bore za titulu na Finalnom ATP turniru godine.

НАДАЛ НЕЋЕ СВАЂУ С НОЛЕТОМ АЛИ... се свађа: Видео сам шта је Ђоковић рекао

Rafael Nadal foto: EPA

Kako bi u mehuru bilo što manje ljudi, ATP je odlučio da na turniru ne budu prisutne linijske sudije, nego svaki poen kontroliše hok-aj sistem.

Ta odluka dopala se najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću, a to je opet bio signal Rafaelu Nadalu da zauzme drugačiju poziciju - Španac je, naravno, protivnik ove odluke Asocijacije teniskih profesionalaca!

– Svako ima pravo na mišljenje i sva ona su validna, ne želim da stvaram svađu. Volim kada teren izgleda na tradicionalni način, sa linijskim sudijama, ali video sam šta je Đoković rekao na Rolan Garosu, kako on smatra da nam nisu potrebni. Možemo da kažemo i da sudija u stolici nije potreban, ako već idemo u tom smeru. Može i umesto njega da bude video analiza, pa pitamo tehnologiju ako imamo neku nedoumicu, tu je i sat koji mere vreme između poena… - obajšnjava svoj stav Nadal.

Nadal je u utorak poražen od Dominika Tima u drugom kolu MAstersa i za plasman u polufinale boriće se protiv branioca trofeja Cicipasa. Novak večeras igra svoj meč drugog kola protiv Medvedeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

MNOGI SU MU OKRENULI LEĐA: Argentinac se našao Đokoviću kada mu je bilo najteže i sada je sve ispričao