NADAL POSLE PORAZA: Priče o promeni podloge nisu bitne, izgubio sam meč u kojem sam imao šansu da odem u finale

Novosti online

22. 11. 2020. u 11:26

ŠPANSKI teniser Rafael Nadal zaustavljene je u polufinalu Završnog mastersa u Londonu, pošto je bolji od njega bio Rus Danil Medvedev sa 2:1 u setovima.

НАДАЛ ПОСЛЕ ПОРАЗА: Приче о промени подлоге нису битне, изгубио сам меч у којем сам имао шансу да одем у финале

Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Drugi reket sveta još uvek ne zna kako je slaviti na ovom turniru, a prokomentarisao je meč protiv 24-godišnjaka iz Moskve.

- Mislim da je Danil na početku meča bio bolji rival. Dobio sam gemove, ali uz dosta problema. Ipak, kako je vreme prolazilo tako sam i ja bio bolji, te sam uspeo da napravim brejk i dođem do prvog seta. U drugom periodu je bila slična priča, ali obrnuta situacija. Igrao sam bolje, napravio brejk, servirao za pobedu i u tom gemu sam mu dao krila odigravši loše. Čestitam mu na pobedi - rekao je Nadal.

Novinari su odmah pokrenuli pitanje o promeni podloge, ne bi li to pomoglo Špancu da osvoji Završni masters.

- Mislim da sada nije vreme da se priča o tome. Igrač sam koji prihvata sve podloge. Imam lično mišljenje, ali sada nije vreme za to. Situacija je takva da sam izgubio u polufinalu u kojem sam imao šansu da prođem u finale. To nije bilo dovoljno da dođem do pobede. Te priče o promeni podloge trenutni nisu bitne - zaključio je Rafa.

Sigurno da će 34-godišnjak iz Manakora i naredne godine doći na Završni masters i učiniti sve da konačno i taj trofej nađe u njegovim vitrinama.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)