FEDERER NAPADA ĐOKOVIĆA: Švajcarska dobija pojačanje na ATP kupu

Novosti online

26. 12. 2020. u 10:15

DRUGO izdanje ATP kupa koje će se igrati od 1. do 5. febrara naredne godine, a na kome Srbija brani titulu biće jedan od najjačih turnira po kvalitetu učesnika, a po svemu sudeći pridružiće im se i Rodžer Federer.

ФЕДЕРЕР НАПАДА ЂОКОВИЋА: Швајцарска добија појачање на АТП купу

FOTO: EPA

Švajcarac je propustio gotovo celu prethodnu sezonu zbog dvostruke operacije kolena, a nedavno je snimnjen kako trenira u Dubaiju.

U borbi za odbranu titule Srbija se uzda u Novaka đokovića i Dušana Lajovića koji su prošle godine u finalu savladali Španiju za koju su igrali Rafael Nadal i Roberto Bautista Agut, koji će i ove godini branti boje crvene furije.

Za Austriju će nastupiti Dominik Tim, Rusiju će predstavljati Danil Medvedev i Andrej Rubljov, za Nemačku će zaigrati Saša Zverev, za Grčku Stefanos Cicipas, za Argentinu Dijego Švarcman, u italijanskom timu će biti Mateo Beretini i Fabio Fonjini, a boje Francuske će braniti Gael Monfis i Benoa Per.

Nastupiće i selekcije Japana i Australije, dok je ulogu rezerve dobila reprezentacija Kanade, koju će činiti Denis Šapovalov i Miloš Raonić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSTAVIO DOMAĆI ZADATAK: Novak Đoković obara sve rekorde