ZVEZDA CILJA JOŠ JEDNOG IGRAČA INTERA? Stanković na leto dovodi Aleksandra Kolarova?!

Novosti online

05. 01. 2021. u 12:38

CRVENA zvezda nadala se da će ove zime ili bar na leto dovesti Aleksandra Dragojevića, kako je defanzivac Bajera sve dalje od Crvene zvezde, Dejan Stanković okrenuo se još jednom fudbaleru Intera.

ЗВЕЗДА ЦИЉА ЈОШ ЈЕДНОГ ИГРАЧА ИНТЕРА? Станковић на лето доводи Александра Коларова?!

Foto: EPA

Crvena zvezda krenula je već tokom zime da jača tim za letnje evropske mečeve. Došao je Aksel Bakajoko, sa njim i Slavoljub Srnić, pred potpisom je Duško Tošić... Crvena zvezda se okrenula još jednom fudbaleru Intera. 

Prema pisanju "MaksbetSporta" na leto bi u Crvenu zvezdu mogao da stigne Aleksandar Kolarov. On je bio već u nekoliko prelaznih rokova na pragu Crvene zvezde, tada je potpisao za Inter. 

Reprezentativac Srbije je dobro počeo u dresu "neroazura", ali je brzo izgubio mesto u prvom timu. Njemu 30. juna 2021. godine ističe ugovor. Zvezda je prema pisanju portala spremna da mu ponudi ugovor na dve godine. 

Cilj Crvene zvezde je da prvo na proleće odbrani šampionsku titulu, a na leto napadne grupnu fazu Lige šampiona. Čelnici tima iz “Ljutice Bogdana” Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela vredno rade na dovođenju Seka Sanogoa kome je istekla pozajmica, ali i na produžetku saradnje sa ove sezone fantastičnim Nemanjom Milunovićem.

Nema sumnje da će tokom zime, ali i leta koje dolazi da bude odlazaka sa našeg najvećeg stadiona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a