ĐOKOVIĆ LJUT NA ORGANIZATORE, PROMENIO PLAN: Novak ne želi privilegije u Australiji, odbio da ide u Adelaid, hoće da bude sa ostalim igračima

Novosti online

10. 01. 2021. u 10:28

NE stišava se bura oko dolaska Novaka Đokovića u Australiju. Dvonedeljni obavezni karantin za Srbina po dolasku na ovaj kontinet u Adelaidu je pod znakom pitanja.

ЂОКОВИЋ ЉУТ НА ОРГАНИЗАТОРЕ, ПРОМЕНИО ПЛАН: Новак не жели привилегије у Аустралији, одбио да иде у Аделаид, хоће да буде са осталим играчима

Foto: M.Vukadinović

Naime, španska “Marka” tvrdi da se Novak pobunio kada je saznao da će u karatinu u ovom gradu, gde je predviđeno da budu smešteni on, Rafael Nadal i Dominik Tim, kao tri najboljeplasirana igrača na ATP listi, kao i tri najveće zvezde u svetu ženskog tenisa Serena Vilijams, Naomi Osaka i Simona Halep, važiti drugačija pravila u odnosu na ona koja će biti primenjivana tokom karantina ostalih igrča u Melburnu.

Organizatori su najavili i da će ovih šestoro tenisera u gradu na jugu Australije igrati i egzibicije 29. i 30. januara, a neki od igrača, poput Francuza Žeremije Šardija, su digli glas da su dobili velike privilegije.

Tim povodom, Đoković je navodno stupio u kontakt sa organizatorima Australijan opena i rekao im je da on nikakve privlilegije ne želi. “Marka” čak tvrdi i da bi Đoković, koji se trenutno priprema u Marbelji zajedno sa Marjanom Vajdom, odbiti da ide u Adelajid i da će biti u Melbrunu zajedno sa većinom tenisera.

Oni ovakvu odluku objašnjavaju i činjenicom da se Đoković nalazi na čeku PTPA organizacije igrača koja se zalaže za vreću ravnopravnost tenisera i da nema šanse da će pristati na povlastice.

A neke od njih su da će velikoj šestorici tokom karantina biti omogućeno da treniraju u hotelskoj teretani bez ograničenja, veći broj ljudi u timu, mogućnost prisustva porodica…

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju