HRVAT STAO UZ ĐOKOVIĆA: Preteruju, ali gazi kad se sve otvori

Novosti online

21. 01. 2021. u 09:02

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković oglasio se posle napada sa različitih strana zbog sugestija koje je poslao zvaničnicima u Australiji povodom krajnje restriktivnog karantina pred prvi grend slem, a onda je dobio i podršku od srpskih kolega, ali i od hrvatskog štopera Dejana Lovrena.

ХРВАТ СТАО УЗ ЂОКОВИЋА: Претерују, али гази кад се све отвори

Foto: EPA-EFE/ROMAN PILIPEY

Osim predstavnika belog sporta, oglasili su se i bivši košarkaš Marko Jarić i rukometna zvezda Nikola Karabatić koji su takođe na postu dali podršku Đokoviću.

- Preteruju, ali šta ćeš. Gazi kad se sve otvori. Srećno - napisao je u komentaru hrvatski fudbaler Dejan Lovren koji trenutno igra za Zenit.

Srpski teniski trener Saša Bajin, takođe je imao šta da kaže.

- Nažalost, živimo u svetu gde mediji predstavljaju kako je čaša uvek poluprazna, loše vesti se uvek bolje prodaju od dobrih. Nemoj zbog toga da gubiš san, mi smo uz tebe, hvala ti što nisi ćutao i što si pokušao da pomogneš - napisao je Bajin.

Novak je podršku dobio i od ostalih srpskih tenisera kao što su Filip Krajinović i Nina Stojanović, a i od kolege Žoaa Souse, Vaseka Pospišila, Džona Iznera i Damira Džumhura.

- Džentlmen kao i uvek! Veliki respekt za Đokovića, hvala ti što stojiš iza svih igrača - napisao je Damir Džumhur.

Foto: EPA-EFE/FELIPE TRUEBA

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)