PRISETIO SE NEZABORAVNE ANEGDOTE OD PRE 14 GODINA: Novak priredio "radio šou" na terasi(VIDEO)

Novosti online

22. 01. 2021. u 08:17

PRINUĐEN je Novak Đoković da na svaki način olakša sebi boravak u karantinu. On je u hotelskoj sobi u Adelaidu zatvoren gotovo deli dan, te ne odbija priliku da ubije vreme, družeći se sa fanovima ili medijima, naravno sve to sa balkona svoje sobe.

ПРИСЕТИО СЕ НЕЗАБОРАВНЕ АНЕГДОТЕ ОД ПРЕ 14 ГОДИНА: Новак приредио радио шоу на тераси(ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/MORGAN SETTE

On je za jedan radio u Australiji govorio o utiscima iz Adelaida, ali se prisetio nekih davnih dana probudivši lepe uspomene. 

“Sjajno je biti ovde, prvi put imam ovakav radio šou, na terasi”, našalio se Novak, koji je sve vreme zasmejavao voditeljski par.

Voditelji programa pokazali su mu fotografiju iz mladosti. Nole se sa setom prisetio tih dana. 

“Sećam se toga savršeno dobro jer sam tada prvi put vozio auto u životu baš ovde negde oko Adelajda, sa suprotne strane, neki pikap sam vozio u pustinji, ne znam tačno gde. Sećam se da sam se tresao kad su mi druga vozila išla u susret. Imao sam sjajnu konekciju od tada sa Adelajdom”, naveo je Novak.

On se setio da je to bilo pre čak 14 godina, a ne čudi velika povezanost sa Australijom – rekorder je Grend slema ovde sa osam titula, prvu je osvojio 2008.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)