ARGENTINAC BESAN ZBOG ĐOKOVIĆA: Novakova terasa je veća od mog smeštaja

Novosti online

24. 01. 2021. u 12:12

ARGENTINSKI teniser Gvido Pelja frustriran je zbog karantina koji mora da odradi pred početak Australijan opena, a posebno je ljut na organizatore i različite uslove od igrača do igrača.

АРГЕНТИНАЦ БЕСАН ЗБОГ ЂОКОВИЋА: Новакова тераса је већа од мог смештаја

Foto: EPA

On je rekao da je Novak Đoković dobio daleko bolje uslove u Adelaidu i da je kao najbolji teniser sveta dobio daleko veću pažnju i naklonost domaćina.

"Novakov balkon veći je od mog smeštaja. Kad izađem iz sobe, moj jedini cilj je da se ne povredim. Odmah smo znali koji je protokol i šta će se dogoditi. Očekivao sam da se neko poput Rafaela Nadala ili Dominika Tima takođe javi, da deluje na neki način. U tim uslovima se ne može igrati na najvećem nivou", rekao je Pelja.

Istakao je da mu je samo žao što predstavlja Argentinu i nije u mogućnosti da to učini na najbolji mogući način.

"Uslovi nisu normalni. Traže od nas da održavamo prostor, a nemamo gde da ostavimo stvari. Što se tiče hrane, treba da jedemo samo ono što nam donesu. Možemo da naručimo, ali ono što dolazi već je prilično hladno. To ubija i fizički i psihički", zaključio je Argentinac.

Pelja je trenutno 44. na ATP listi i nema velika očekivanja od Australijan opena jer je, uostalom kao i većina tenisera iz Južne Amerike, daleko bolji na zemlji nego na tvrdoj podlozi.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ REKET ZAMENIO PALICOM: Vratio se u Marbelju i u prvom planu mu trenutno nije tenis (FOTO)