TENISER IZLUDEO U KARANTINU: Urugvajac sahranio sam sebe (VIDEO)

Novosti online

25. 01. 2021. u 08:54

NASTAVLjA se haos u Australiji pred prvi gren slem sezone, niko još i ne zna kako će izgledati takmičenje na prvom gren slemu u sezoni.

ТЕНИСЕР ИЗЛУДЕО У КАРАНТИНУ: Уругвајац сахранио сам себе (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Podsećanja radi, teniseri moraju da provedu 14 dana u karantinu, a najgore je onima koji ne smeju ni da izađu iz sobe pošto su bili u kontaktu sa osobama zaraženim koronom.

Mnogi od njih se žale na uslove, hranu, sobe, ne mogu ni prozor da otvore, o treningu da ne pričamo, a pored toga imaju previše slobodnog vremena pa i to može da bude problem.

Urugvajac Pablo Kuevas redovno zabavlja pratioce na društvenim mrežama. On je u svojim "storijima" na Instagramu kačio kako "surfuje" na madracu i nacrtanim talasima na podu hotelske sobe, kako pravi žurku sa pivom marke "Korona" i đuska sam sa sobom, ali je pokazao ni da mu crni humor nije stran.

U serijalu nazvanom "Pripreme za Australijan open", na jednom "storiju" je prikazao sebe kao da leži u bolnici priključen na aparate. Potom je iskoristio smešni video sa afričke sahrane, koji je "zapalio" internet prošle godine, a u kome je sebe stavio u kovčeg.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO NAVIJAČE: Novak povukao potez koji mnogi nisu očekivali