RAFAEL NADAL UDARIO PO NOVAKU: Neki od nas ne objavljuju javno sve što činimo, pomažemo privatnije!

Novosti online

25. 01. 2021. u 21:50

MNOGI su zamerili članovima "velike trojke" što se ne oglašavaju i poput Novaka Đokovića stanu u zaštitu tenisera.

РАФАЕЛ НАДАЛ УДАРИО ПО НОВАКУ: Неки од нас не објављују јавно све што чинимо, помажемо приватније!

Foto: EPA-EFE/JULIEN DE ROSA

Oglasio se Rafael Nadal i gromoglasno progovorio, Španac se osvrnuo na kritike, ali je "bocnuo" i srpskog tenisra. 

" Ono što se dešava je da neki to moraju učiniti javno, a drugi to čine na privatniji način, bez potrebe da objavljuju sve što radimo", rekao je Nadal i potom dodao. 

"Mi nemamo tu potrebu da propagiramo pozive koje upućujemo tako da stvari idu najbolje moguće za one koji su u nepovoljnom položaju. Ove demonstracije izgledaju kao jasna referenca na akciju koju je Đoković izveo uputivši pismo direktoru Teniske asocijacije Australije Krejgu Tiliju, sa nizom zahteva da pokušaju da se izjednače uslovi igrača koji su ograničeni da su bili u kontaktu sa ljudima pozitivnim za koronavirus".

Govorio je španski teniser i o zahtevima Novaka Đokovića koje je predao vladi u Australiji. 

"Ove tvrdnje su mnogi australijski građani videli kao nedostatak poštovanja prema strogim sanitarnim merama koje su okeanskoj zemlji omogućile da smanji stopu smrtnosti od korone na praktično nulu. Đoković je svoj stav pokušao da razjasni dugom izjavom koju je objavio na svojim društvenim mrežama... Gde je granica između privilegija i privilegija? Tu je nešto drugačije. Imam malo drugačiju viziju od ostalih igrača. Ovde u Adelejdu naši uslovi su bolji od uslova većine onih u Melburnu, ali ima i onih koji imaju veće prostorije u kojima mogu da razvijaju fizičke aktivnosti, druge manje i bez kontakta sa svojim trenerima i trenerima fizičke pripreme", rekao je Nadal u razgovoru za ESPN Argentina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju