HRVATSKI MEDIJI: Đoković ubedljiv u Australiji, loše počeo, dobro završio i pritom zaradio bogatstvo!

Novosti online

21. 02. 2021. u 12:38

DA je Australijan open Novak Đoković pokazao je ponovo srpski teniser. On je po deveti, a treći put u nizu, podigao trofej u Melburnu.

ХРВАТСКИ МЕДИЈИ: Ђоковић убедљив у Аустралији, лоше почео, добро завршио и притом зарадио богатство!

Foto AP

I mediji u regionu pomnog su pratili meč. Sportske strane "Jutarnjih" iz Hrvatske u tekstu ističu da je Novak Đoković pobedio Medvedeva za deveti trofej u Melburnu. 

Navode i da je Đoković ubedljivo igrao, te sa 18. Grend slemova u karijeri dodatno se približio Rodžeru Federeru i Rafaelu Nadalu. Dodaju da je Đoković danas prekinuo niz ruskog tenisera od 20 pobeda u nizu, a jedna od tih pobeda bila je i nad Novakom Đokovićem na ATP kupu. 

"Indeks" između ostalog navodi da Đoković nije do pobede došao lako, u prvom setu viđen je njegov veliki pad, navodi hrvatski portal. 

- Iako konačan rezultat sugeriše laku Đokovićevu pobedu, a tako je izgledalo i na samom početku, prvi set je obeležio đokovićev veliki pad nakon početnog uzleta. Đoković je nakon prvih osam minuta imao 3:0 i činilo se otvoren put prema prvom setu. Medvedev se ekspresno vratio sjajnom igrom - navodi hrvatski portal. 

"Tportal.hr"  u tekstu pod naslovom "Novak Đoković po deveti put osvojio Australian open i zaradio bogatstvo; Medvedev krenuo odlično, ali je uskoro igrao samo srpski teniser" navodi da je Đoković na uverljiv način osvojio Australijan open. ističu da je Đoković prekinuo niz Rusa i da je Srbin na korak od istorije. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku