NIJE SAMO NOVAK, OVAJ DEČKO IMA OZBILJNE PROBLEME! Nik Kirjos raskinuo s devojkom preko poruka nakon što ju je prostački izvređao

Novosti online

24. 02. 2021. u 14:59

NIK KIRJOS je bio veliki teniski talenat, koji je izabrao da se ljubiteljima belog sporta predstavi na neki drugi način - ne kao naslednik Novaka, Rafe i Rodžera nego kao pajac i prostak koji vređa, pljuje, gađa... kolege tenisere, linijske i glavne sudije, čak i publiku.

НИЈЕ САМО НОВАК, ОВАЈ ДЕЧКО ИМА ОЗБИЉНЕ ПРОБЛЕМЕ! Ник Кирјос раскинуо с девојком преко порука након што ју је простачки извређао

instagram prinstskrin

Ali vrhunac njegovog prostačkog odnosa prema drugima je način na koji je pre dva dana raskinuo vezu sa devojkom Kjarom Pasari.

Ona je na Instagramu podelila sa svojim pratiocima poruke koje je par razmenio prethodnog dana.

- Zbogom. Gadiš mi se, ološu. Ostani u Kanberi i uživaj u ostatku života  - pisao je Kirjos svojoj sada već bivšoj devojci, a ona mu je odgovorila "žao mi je što mrziš sam sebe" da bi skrinšot njihove razmene poruka postavila na Instagram.

U međuvremenu je obrisala taj post i zaključala profil.

instagram prinstskrin

Da je njihova veza gotova svedoči i podatak da je Kjara obrisala i post u kome je nedavno Kirjosu čestitala Dan zaljubljenih. On je već tokom prethodne svađe obrisao sve zajedničke fotografije sa Instagrama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina