OTKRIVENA MISTERIJA: Evo ko je misteriozna dama plavih očiju koja je očarala Melburn (FOTO)

Novosti online

27. 02. 2021. u 14:19

NEDELjU dana prošlo je od nove pobede Novaka Đokovića u finalu Australija opena, a na društevnim mrežama se ne smanjuje oduševljenje najlepšim kadrom meča.

ОТКРИВЕНА МИСТЕРИЈА: Ево ко је мистериозна дама плавих очију која је очарала Мелбурн (ФОТО)

FOTO: Printskrin/Tviter/@milinkovic_ivan

Devojka sa tribina u Melburnu, skrivena iza maske i tradicionalne srpske šajkače, plavim očima je osvojila svet. Sputnjik otkriva ko je misteriozna devojka koja je postala novi srpski brend.

- Da, ja sam ta devojka sa prelepim očima, hvala na komplimentu, zovem se Danica Blagojević, udata za Aleksandra Blagojevića imamo troje dece, Nikolinu koja ima 14 godina, Amiliju koja je napunila 12 i Stefana koji ima 9 godina".

Danica dodaje da ima 41 godinu, da ona i suprug imaju mali porodični biznis u Melburnu, frizerski salon. Aleksandar je frizer, a Dana, kako je zovu prijatelji, kozmetičarka. Pažnju mnogih privukla je šajkača koju je na meču nosila. 

Danica Blagojević s ponosom dodaje i da lično poznaje najboljeg tenisera sveta:

- Upoznala sam Novaka Đokovića kada je prvi put došao u Melburn sa svojim trenerom Dejanom Petrovićem. Imam tu sreću da je Dejan moj rođak. Imao je školu tenisa, zapravo Teniski Klub "Puma" u Kragujevcu - objašnjava ova prelepa majka troje dece.

Ona dodaje da je najveći Novakov fan od kako ga upoznala, ali i da ljubav prema tenisu i maestralnom Đokoviću nije prvi razlog što se prošle nedelje našla na tribinama.

- Volim da gledam uživo Noleta svaki put kada dođe u Melburn, ali ove godine finale se igralo na rođendan mog supruga. Iznenadila sam ga! Kupila sam dve karte da gledamo Noleta i tako proslavimo.

Dana kaže da neće propustiti ni sledeći grend slem, dolazak u Melburn park kada igra Đoković je - obavezan.

- Sledeće godine rezervisaću iste karte, ista sedišta, nosiću istu šajkaču i nadam se, ako Bog da, Nole ponovo pobeđuje u finalu - kaže Dana Blagojević.


(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (6)

ZA BOLJE SUTRA: Svetski dan obrazovanja o zaštiti životne sredine