ZA LEČENJE MALE LANE SAKUPLJENO VIŠE ID 260 HILJADA DINARA: Dve humanitarne manifestacije na novosadskoj Detelinari

Lj.P.

30. 09. 2020. u 17:18

NA humanitarnim manifestacijama „Srcem i muzikom za Detelinaru 5“ i „Bazar za Lanu“, Novosađani su u utorak uveče sakupili 263.120 dinara za lečenje male Lane Jovanović IZ Rakovca koja boluje od spinalne mišićne atrofije i neophodna joj je lek kji koša 2,1 milion dolara.

ЗА ЛЕЧЕЊЕ МАЛЕ ЛАНЕ САКУПЉЕНО ВИШЕ ИД 260 ХИЉАДА ДИНАРА: Две хуманитарне манифестације на новосадској Детелинари

Foto: UG "Novi Sad"

Koncert koji sada već redovno organizuju Udruženje građana „Novi Sad“ i muzička radionica „Mi & La 021“, okupio je veliki broj Detelinaraca na platou ispred  robne kuće u ulici Milenka Grčića.

Pred publikom svoja pevačka umeća prikazali su učenici nastavnice muzičkog, Milke Jurišić, koji su poznatim hitovima zabavljali prisutne.

Podršku su im davali Anastasija i Đorđe, „Haos animatori“ i plesni klub „Stage Dance“. Udruženje „Veliko kolo“ izvelo je splet narodnih igara, a na kraju večeri nastupio je bend „Talasna dužina“.

Sat vremena pre početka koncerta počeo je i „Bazar za Lanu“ u organizaciji Grupe građana „Za bolju i lepšu Detelinaru“. Posetioci su mogli da kupuju ponuđene proizvode i time pomognu lečenje devojčice, a Udruženje građana „Novi Sad“ je  postavilo i kutije za donacije.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)