OD 139 TESTIRANIH, 19 ZARAŽENIH: Situacija u gradu na obalama Begeja pod kontrolom

B. G.

31. 10. 2020. u 09:56

PREMA informacijama koje je saopštio Simo Salapura, gradonačelnik Zrenjanina, situacija u gradu na obalama Begeja, je pod kontrolom, bez obzira što je tokom jučerašnjeg dana, od testiranih 139, 19 osoba pozitivno na kovid 19.

ОД 139 ТЕСТИРАНИХ, 19 ЗАРАЖЕНИХ: Ситуација у граду на обалама Бегеја под контролом

Foto: Grad Zrenjanin

 -  U borbu protiv protiv korona virusa, uključene su inspekcijske službe, koje su ovih dana na terenu i kontrolišu primenu i poštovanje mera prevencije širenja korona virusa - kaže Salapura, uz napomenu da je sa radom počeo kol-centar, u cilju veće efikasnosti inspekcijskih službi na suzbijanju širenja virusa korona. 

Građani svakodnevno od 7.30 do 18 časova, na broj telefona 066 866 06 09,  mogu prijaviti sve uočene nepravilnosti koje se odnose na primenu propisanih protivepidemijskih mera.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

UNIVERZITETSKI KLINIČKI CENTAR KRAGUJEVAC:Ukinuta zabrana poseta pacijentima