POZITIVAN SVAKI DRUGI TEST: U Jablaničkom okrugu koronom zaraženo 45 ljudi

Igor Mitić

16. 11. 2020. u 11:40

Na području Jablaničkog okruga registrovano je još 45 osoba koje su zaražene virusom korona i to od 92 rezultata, koja su u poslednja 24 časa, stigla u leskovački Zavod za javno zdravlje.

ПОЗИТИВАН СВАКИ ДРУГИ ТЕСТ: У Јабланичком округу короном заражено 45 људи

Foto: I. Mitić

Među inficiranima su 24 osobe iz Leskovca, gde su uzorkovana 53 pacijenata, 17 iz Vlasotinca i četiri sa teritorije opštine Lebane, dok strukturu čine 28 zaposlenih i devet nezaposlenih osoba, šest penzionera i po jedan student odnosno učenik osnovne škole. Trenutno se, iz laboratorije „Vatereno oko“ u Nišu, čeka na još 49 rezulata koji su, prethodnih dana, uzorkovani na ovom području.

U Jablaničkom okrugu je od početka novembra ukupno testirano 1018, a pozitivan nalaz je imala 271 osoba. U Leskovcu je, od 600 uzorkovanih pacijenata, infekcija potvrđena kod 144.

U odnosu na broj stanovnika najveći broj zaraženih laboratorijski je potvrđen u Vlasotincu. U ovoj opštini je, u prethodne dve nedelje, registrovano čak 86 novoobolelih, u Meveđi 23, Lebanu 13, a u Bojniku pet pacijenata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja