NE MOGU DA ZAMISLIM EGZIT VAN NOVOG SADA: Gradonačelnik Vučević o mogućnosti da se čuveni festival “preseli” u Umag ili Budvu

Novosti online

17. 11. 2020. u 16:37

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević je danas najavio da će razgovarati s organizatorima festivala Egzit jer ima najava da bi taj muzički festival mogao da napusti Novi Sad što je ocenio kao ;"nezamislivo".

НЕ МОГУ ДА ЗАМИСЛИМ ЕГЗИТ ВАН НОВОГ САДА: Градоначелник Вучевић о могућности да се чувени фестивал “пресели” у Умаг или Будву

Foto : Egzit tim, S.Bajić

Zagrebački "Jutarnji list" je, pozivajući se na neimenovani izvor, danas objavio da bi Egzit mogao da se preseli u Umag u Hrvatskoj ili u Budvu u Crnoj Gori.

U Egzitu su indirektno potvrdili da bi to moglo da bude, nezadovoljni jer im država nije pomogla iako su zbog odlaganja ovogodišnjeg festivala pretrpeli štetu od oko milion evra.

- Gde imaju bolje od Tvrđave i Dunava?", rekao je gradonačelnik Vučević.

- Ne mogu da zamislim Egzit van Novog Sada, to je za mene nezamislivo. Cenim jako Umag i to sve, ali - kako bih rekao - imaju ATP turnir, a Egzit je naš. Prijatelji u Budvi, super, imaju plaže, Egzit je naš opet, neka prave Sea Dance, što je opet derivat Egzita. Zamoliću Egzit da i ne razmišlja o odlasku iz Novog Sada - najavio je Vučević.

Izvor: 021.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)