RADE I NA SPREČAVANJU ŠIRENJA KOVIDA 19: Predsednik opštine Gračanica donirao JKP “Ekologija” kombi vozilo

D.Z.

09. 12. 2020. u 18:35

PREDSEDNIK opštine Gračanica Srđan Popović predao je danas direktoru Javno komunalnog preduzeća „Ekologija“ Dejanu Dimitrijeviću na upotrebu i korišćenje kombi vozilo.

РАДЕ И НА СПРЕЧАВАЊУ ШИРЕЊА КОВИДА 19: Председник општине Грачаница донирао ЈКП “Екологија” комби возило

Foto: D.Z.

Predsednik Popović je nakon primopredaje vozila kazao da je na terenu vidljiv rad JKP „Ekologija“ i da veruje da će rad ovog preduzeća pomoći da opština Gračanica postane zdravija i čistija sredina.

-Zaštita životne sredine i očuvanje javnog zdravlja u uslovima globalne pandemije za opštinu Gračanica su danas od velike važnosti. Ovo je naš skromni doprinos da pomognemo Ekologiji da unapredi svoj rad kako bi bili na većoj usluzi građanima od kojih takođe očekujemo veću brigu u zaštiti životne sredine- rekao je Popović dok se direktor „Ekologije“ Dejan Dimitrijević zahvalio opštini Gračanica na činjenici da je prepoznala značaj rada ovog preduzeća i najavio pojačan rad u cilju zaštite životne sredine.Kako je rečeno „Ekologija“ u ovoj fazi rada svoje aktivnosti je pojačala u smeru sprečavanja širenja Kovida-19 što se pre svega odnosi na dezinfekciju, redovno odnošenje smeća, čišćenje divljih deponija i održavanje javnih površina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024