PAKETIĆI PUNI SLATKIŠA I POTREPŠTINA: Bajkeri obradovali mališane iz subotičkog Doma „Kolevka“

J.L.

24. 12. 2020. u 18:10

OBUČENI u kostim Deda Mraza, bajkeri iz ekipe „Mrak" iz Subotice i okolnih mesta odvozili svoju najdražu vožnju u godini. Pregrštom paketića oni su obradovali mališane u Domu za decu ometenu u razvoju „Kolevka"

ПАКЕТИЋИ ПУНИ СЛАТКИША И ПОТРЕПШТИНА: Бајкери обрадовали малишане из суботичког Дома „Колевка“

Foto: J.L.

Po rečima Snežane Racić, vođe bajkerske ekipe, ovogodišnja akcija darivanja dece iz „Kolevke" je nešto drugačija, jer su zbog pandemije virusa kovid-19 odlučili da doniraju one stvari koje su ovoj ustanovi neophodne u svakodnevnom radu sa mališanima.

- Želeli smo da prikupimo osnovne stvari koje su nam rekli da su najbitnije, kao što su pelene, sanitarije, sapuni... Najviše je bilo igračaka, a uspeli smo da obezbedimo čak i tablete, računar, zvučnike, obuću i odeću – kaže Snežana Racić.

U ovoj, sada već tradicionalnoj akciji, svake godine se pridruže i bajkerski klubovi iz okoline Subotice, Sombora, Malog Iđoša, Novog Sada, Lazarevaca, Odžaka, a bilo je i onih koji su došli iz Mađarske.

- Jako se radujem što smo uspeli da učestvujemo u ovome i zahvaljujem se „Mraku“ što su nas pozvali. Sarađujemo sa dosta klubova i drago nam je što smo uspeli toliko paketića da sakupimo za ovu decu - kazao je Saša Filipov iz bajkerskog kluba „Eldorado" u Martonošu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)