U BRĐANSKOJ KLISURI: Radovi na magistralnom delu od Čačka ka Gornjem Milanovcu

V. I.

28. 12. 2020. u 17:32

U Brđanskoj klisuri na magistrali od Čačka ka Gornjem Milanovcu, u periodu od 28.12. do 31.12., od osam do 16 časova, izvodiće se radovi na redovnom održavanju - sanacija kosina.

У БРЂАНСКОЈ КЛИСУРИ: Радови на магистралном делу од Чачка ка Горњем Милановцу

Ilustracija Foto: N. Janković

Tokom ovih radova, obaveštavaju iz JP „Putevi Srbije“, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, uz povremenu obustavu saobraćaja u trajanju od 15 do 20 minuta.

Ujedno se savetuje  vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze zaista oprezno i pažljivo, da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

KROV NAD GLAVOM ZA OSAM PORODICA: Bačka Palanka među liderima po dodeli bespovratnih sredstava za kuću na selu