ŠKOLA OSTALA BEZ KROVA: Jeziv prizor u Valjevu (FOTO)

B. P.

29. 12. 2020. u 13:34

OLUJNI vetar, čija je brzina dostizala 86 kilometara na čas, u noći između ponedeljka i utorka u Valjevu je odneo krov Visoke poslovne škole strukovnih studija u centru grada, lomio grane drveća, prevrtao rashladne vitrine i žardinjere u glavnoj Karađorđevoj ulici, nosio kontejnere, skidao crepove sa kuća, obarao metalne kapije...

ШКОЛА ОСТАЛА БЕЗ КРОВА: Језив призор у Ваљеву (ФОТО)

Foto: D. Krunić

U gradskom parku Pećina, vetar je izvalio brojna stabla.

Šteta pričinjena državnim i privatnim objektima tek treba da se utvrdi.

Foto: D. Krunić

Ekipe valjevskog Javnog komunalnog preduzeća “Vidrak” u utorak pre podne bile su na terenu, radi uklanjanja posledica oluje, pre svega velike količine granja sa kolovoza, kako bi saobraćaj mogao nesmetano da se odvija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade