TRADICIONALNA NOVOGODIŠNJA AKCIJA PRIPADNIKA "KOBRI": Pripadnici elitne jedinice Vojske Srbije podelili novogišnje paketiće za decu

Novosti online

30. 12. 2020. u 13:26

POVODOM predstojećih praznika, pripadnici Bataljona vojne policije specijalne namene „Kobre“ organizovali su tradicionalnu akciju podele novogodišnjih paketića deci koja praznike neće provesti u krugu svojih porodica.

ТРАДИЦИОНАЛНА НОВОГОДИШЊА АКЦИЈА ПРИПАДНИКА КОБРИ:  Припадници елитне јединице Војске Србије поделили новогишње пакетиће за децу

Foto: Ministarstvo odbrane Republike Srbije

Paketići su dostavljeni mališanima u Institutu za majku i dete, Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj i Klinici za rehabilitaciju „Dr Miroslav Zotović“.

U skladu sa aktuelnom epidemiološkom situacijom, da ne bi decu izlagali riziku od zaraze koronavirusom, pripadnici „Kobri“ se ove godine nisu družili sa mališanima već su im samo ostavili poklone uz želje za srećnu i smehom i igrom ispunjenu novu godinu.

Pripadnici ove elitne jedinice Vojske Srbije humanitarne akcije organizuju od 2007. godine, tako što dobrovoljno prikupljaju priloge i doniraju deci, kojima su pažnja i pomoć najpotrebniji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

LESKOVČANIN IZ NOVOG SADA VRAĆA DUG KIKINDI: Radiolog iz Instituta za zaštitu dece i omladine najavio besplatne preglede