INVESTICIJA OD JOŠ PET MILIONA EVRA: Najavljena dalja ulaganja u Opštu bolnicu u Leskovcu

I.M.

05. 01. 2021. u 17:14

NAKON rekonstrucije fasade i zamene stolarije glavne zgrade Opšte bolnice u Leskovcu, u šta je uloženo oko pet miliona evra, obnova ove zdrastvene ustanove biće nastavljena novom fazom radova čija predračunska vrednost iznosi oko 5,2 miliona evra.

ИНВЕСТИЦИЈА ОД ЈОШ ПЕТ МИЛИОНА ЕВРА: Најављена даља улагања у Општу болницу у Лесковцу

Foto: I.M.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je tim povodom najavio sastanak sa predstavnicima Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima koja bi trebalo da finansijski podrži kompletnu rekonstrukciju leskovačke bolnice.

- U direktnoj komunikaciji sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i Vladom Srbije uspeli smo da dogovorimo da se rekonstruiše sve u ovoj zdravstvenoj ustanovi. Biće zamenjene sve instalacije i nabavljeni savremeni medicinski aparati za šta će ukupno biti izdvojeno oko 44 umesto 21 milion evra koliko je ranije planirano – istakao je gradonačelnik Cvetanović.

Projekat svih neophodnih radova finansiraće leskovačka lokalna samouprava koja će za te namene iz svog budžeta da izdvoji 52 miliona dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)