"DIVLJA" GRADNJA NA VOJNOJ ZEMLJI: Investitori uzurpirali brdo i deo kasarne u Novom Pazaru

N. Kočović

13. 01. 2021. u 09:11

GRAĐEVINSKA inspekcija u Novom Pazaru i ovdašnja policija su zaustavile bespravne radove i zatvorile gradilišta na parcelama u Ulici Stefana Nemanje koje su u vlasništvu države, a koristi ih Vojska Srbije.

ДИВЉА ГРАДЊА НА ВОЈНОЈ ЗЕМЉИ: Инвеститори узурпирали брдо и део касарне у Новом Пазару

Foto N. Kočović

Gradnja na parcelama br. 436/4 i 437 je, naočigled brojnih sugrađana, trajala nekoliko sedmica, a radovi su obuhvatali iskopavanja i podizanje dva objekta - prvog dimenzija 11 sa sedam metara čiji je investitor Igor P, te drugog od 15 sa šest metara koji je gradio Nebojša B. Inspekcijskim nadzorom, po nalogu nadležnog Tužilaštva je utvrđeno da su investitori za dve iskopine dimenzija 20 sa sedam metara, na kojima nije bila započeta gradnja, Nihad T. i Marina P.

- Protiv investitora, odnosno izvođača radova su podnete krivične prijave Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Pazaru - saopšteno je iz Odeljenja za inspekcijske poslove Gradske uprave u Novom Pazaru, bez odgovora na pitanja o tome kako je moguća nelegalna gradnja na parcelama koje su deo vojnog kompleksa i da li su investitori imali saglasnost Ministarstva odbrane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije