JOŠ JEDAN PREMINUO: Smanjuje se broj hospitalizovanih pacijenata u Rudničko-takovskom kraju

M. B.

21. 01. 2021. u 14:11

ЈОШ ЈЕДАН ПРЕМИНУО: Смањује се број хоспитализованих пацијената у Рудничко-таковском крају

Foto M. B.

PREMA poslednjem zvaničnom izveštaju, nažalost je preminuo još jedan pacijent u Rudničko-takovskom kraju, potvrđeno pozitivan na kovid-19. Nije zvanično saopšteno njegovo godište.

Smanjuje se broj hospitalizovanih pacijenata, potvrđenih ili sumnjivih na tu opaku zarazu, u Opštoj bolnici u Gornjem Milanovcu.


- Na tri odeljenja naše bolnice, prema preseku jutros od osam sati, ukupno je hospitalizovano 25 pacijenata:  osmoro na Grudnom, devetoro na Internom i osmoro na Neurologiji. Od njih, pozitivan test na korona virus ima njih 18, a sedmoro negativan. U minula 24 sata, jednog pacijenta smo otpustili kući – potvrdio je danas dr Predrag Šutić, v.d. direktora te bolnice.

Do ovog izveštavanja, nema zvaničnog izveštaja o broju osoba novozaraženih kovidom-19 u ovom kraju tokom minulih 24 sata.

Ukupan  broj lica, zaraženih korona virusom, u takozvanom „trećem piku“ epidemije juče je  zvanično iznosio 1.351.

Statistiku epidemije Kovid-19 u ovom kraju, izveštajno pratimo u dve etape. U prvoj, od njenog početka u martu do smirivanja u maju, ukupno je obolelo 60 lica, od kojih su petoro preminuli, svi ostali su izlečeni. U drugoj, od polovine juna do sada, zaraženo je  ukupno 1.351 lica, uz 75 smrtnih žrtava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)