U PIROTU VELIKO INTERESOVANJE ZA VAKCINU: Počeli da rade i punktovi u Senjaku

V.Ć.

21. 01. 2021. u 17:30

DANAS su počeli da rade i novootvopreni punktovi za masovnu vakcinaciju u Pirotu, tačnije Senjaku u prostorijama Zatvorenog bazena, ispred kog su se od jutros formirali redovi.

У ПИРОТУ ВЕЛИКО ИНТЕРЕСОВАЊЕ ЗА ВАКЦИНУ: Почели да раде и пунктови у Сењаку

Foto: V.Ćirić

Vakcinacija se odvija na osnovu spiskova eUprave, koja je dodedila i satnicu.

Prema rečima Miloša Colića zamenika gradonačelnika, juče je, u ambulantama Doma zdravlja kineskim vakcinama cepljeno oko 200 građana, a danas će ukupno sa novootvorenim punkotivima vakcine dobiti još 420 građana. Među onima koji su dobili kinesku vakcinu "Sinofarm" je i pomoćnik gradonačelnika Vidojko Panajotović, direktor Sportskog centra Nenad Đorđević, kao i Dejan Ranđelović iz Gradske uprave.

U gradskom Uslužnom centru otvorena jer telefonska linija za one koji žele da se informišu povodom vakcinacije.

Telefon je 010-305-556, a pitanja se mogu postavljati od 10 do 14 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)