IMUNIZACIJA U ŠAPCU: Vakcinisano više od 3.200 građana

V.Mitrić

24. 01. 2021. u 10:58

NA području Šapca do sada je vakcinisan ukupno 3251 sugrađanin, a samo u toku jučerašnjeg dana 965, rečeno je na sednici Kriznog štaba u Šapcu. Imunizacija se sprovodi bez velike gužve, od 8 do 15 časova, svakoga dana, u fiskulturnoj sali ekonomske škole.

ИМУНИЗАЦИЈА У ШАПЦУ: Вакцинисано више од 3.200 грађана

Foto: V.Mitrić

Posle sednice Štaba za vanredne situacije, koja je danas , konstatovano je da će u masovnoj vakcinaciji žitelja Šapca pomoći i učenici Medicinske škole ,,Dr Andra Jovanović“.

- Veoma je bitno da svi budemo na istom zadatku kada je zdravlje u pitanju -poručuju iz Štaba.

U šabačkoj bolnici hospitalizovano je 140 ljudi. Od tog broja, 21 je kovid pozitivan pacijent iz Gerontološkog centra.

U izveštaju Komunalne policije, koji se svakoga dana podnose na Štabu za vanredne situacije, uočeno je organizovanje privatnih žurki sa većim brojem prisutnih ljudi. Komunalna policija je reagovala u pet slučajeva i procesuirala organizatore.

-Apelujemo na striktno poštovanje propisanih epidemioloških mera jer još uvek nema mesta opuštanju -kažu u Štabu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju