DOBRI POLICAJCI I LJUDI: Pažnja za penzionisane kolege u Loznici

V.M.

25. 01. 2021. u 09:34

SINDIKAT srpske policije upriličio je prigodnu svečanost u Loznici povodom odlaska u penziju šest policajaca iz Loznice, Krupnja i Bogatića, koji su radni vek proveli na složenim zadacima i poslovima, ne samo u ovom delu Srbije.

ДОБРИ ПОЛИЦАЈЦИ И ЉУДИ: Пажња за пензионисане колеге у Лозници

Foto: Vladimir Mitrić

Predsednik ogranka SSP policije za Mačvanski okrug Željko Blagojević, i njegov prvi saradnik Radenko Cvejić, uručili su zahvalnice i prigodne poklone, sada već  penzionisanim kolegama. Zbog pandemije korona virusa, rečeno je, svečanost je značajno manjeg obima, nego što bi bila u normalnim okolnostima.

-Vi ste zadužili i službu, i državu, i nas, vaše mlađe kolege i drugove iz SSP, kao vrhunski profesionalci i dobri ljudi, od kojih smo imali i te kako šta da naučimo, čujemo i da se oslonimo na vas kad nam je bilo najteže – kazao  je Blagojević.

-Želimo vam, od sveg srca, da penziju primate dugo, da budete zdravi, radosni i srećni u svojim porodicama. U svakom pogledu ste zaslužili odmor od ovog teškog, složenog i odgovornog posla. Nastavićemo, naravno, sa vama da se družimo, znajući dobro da ste  vi ostavili deo sebe u ovom poslu, što ćemo uvek ceniti. Bili ste iznad svega divni ljudi, sa vrlinama o kojima, s razlogom, treba da se priča među mlađim kolegama. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a