JEDNA OSOBA PREMINULA, U BOLNICI 29 PACIJENATA: Epidemija u Rudničko-takovskom kraju

M. B.

27. 01. 2021. u 13:16

OD posledica zaraze kovid-19 preminula je još jedna osoba u Rudničko-takovskom kraju, tokom minulih 24 sata. U Kovid odeljenjima Opšte bolnice u Gornjem Milanovcu trenutno se leči 29 pacijenata.

ЈЕДНА ОСОБА ПРЕМИНУЛА, У БОЛНИЦИ 29 ПАЦИЈЕНАТА: Епидемија у Рудничко-таковском крају

Novosti

Prema preseku od jutros u osam sati, na Grudnom odeljenju smešteno je njih šest, na Internom 15 i osam na Neurologiji. Dokazano pozitivnih na korona virus je njih 20, negativan test ima petoro, četvoro čeka rezultate testiranja, ili se testira.

Tokom protekla 24 časa, primili smo troje pacijenata sa simptomima, koji ukazuju na moguću infekciju korona virusom, dvoje smo otpustili kućama. U istom periodu, jednog pacijenta smo primili na Grudno odeljenje, a odmah zatim ga transportovali u Klinički centar u Kragujevac – izjavio je danas dr Predrag Šuti, v.d. direktora milanovačke bolnice.

Nema zvaničnih podataka o novom broju eventualno zaraženih korona virusom u ovom kraju.

Statistiku epidemije kovid-19u ovom kraju, izveštajno pratimo u dve etape. U prvoj, od njenog početka u martu do smirivanja u maju, ukupno je obolelo 60 lica, od kojih su petoro preminuli, svi ostali su izlečeni. U drugoj, od polovine juna do sada, zaraženo je  ukupno1.484  lica, uz nažalost 79 smrtnih žrtava.                                         

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JOŠ JEDAN NESAVENSI VOZAČ NA PUTEVIMA SRBIJE: Korisnici društvenih mreža besni, terao kamion u suprotnom smeru (FOTO)