KOVID AMBULANTA OPET U TIJABARI: Evo šta je odlučio stručni tim Doma zdravlja u Pirotu

V.Ć.

29. 01. 2021. u 13:42

STRUČNI tim Doma zdravlja u Pirotu, nakon analize rada u uslovima epidemije, odlučio je da kovid ambulantu, koja je minulih nedelja radila u Domu zdravlja u Pazaru, ponovo premesti u Tijabarsku ambulantu, gde će početi da radi 30.januara.

КОВИД АМБУЛАНТА ОПЕТ У ТИЈАБАРИ: Ево шта је одлучио стручни тим Дома здравља у Пироту

Foto: V.Ćirić

Ambulanta će vikendom raditi od 9 do 16 sati, a  ostalim danima od 7 do 19 časova.

Ambulanta Pazar prelazi na nekovid sistem i radiće svakog dana od 7 do 20 sati, ambulanta pri Bolnici od 7 do 14, a ambulanta "Tigar" takođe od 7 do 20 sati.Punktovi za vakcinaciju u prostorijama Zatvorenog bazena, radiće isključivo u skladu sa brojem zakazanih vakcinacija preko portala e-uprave ili preko telefonskog centra. Do daljeg je suspendovan sistem pregleda kod izabranog lekara-kaže Dr Radovan Ilić, direktor Doma zdravlja.

Prema poslednjem izveštaju ovdašnjeg ZZJZ, kovidom je zaraženo još 15 osoba, od kojih su 10 iz Pirota, a ostale iz Dimitrovgrada, Bele Palanke i Babušnice.  U pirotskoj Opštoj bolnici trenutno se, na kovid jedinicama, leči 16 pacijenata , a jedan je preminuo. Na testiranje je poslato 24 sumnjivih uzorka, a u kovid ambulanti je pregledano 98 osoba. Do sada je, na području okruga vakcinisano 5.356 osoba, od kojih je 3.536 iz Pirota, 702 u Dimitrovgradu, 624 u Beloj Palanci i 494 u Babušnici-kažu u pirotskom ZZJZ.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024