U KOVID BOLNICI 27 PACIJENATA: Dvoje preminulo u Rudničko-takovskom kraju

M. B.

18. 02. 2021. u 14:06

DVE osobe u Rudničko-takovskom kraju, pozitivno potvrđene na korona virus, nažalost su preminule tokom proteklih 24 časa.

У КОВИД БОЛНИЦИ 27 ПАЦИЈЕНАТА: Двоје преминуло у Рудничко-таковском крају

Foto M. B.

Ovu informaciju, danas potvrđuje dr Predrag Šutić, v. d. direktora Opšte bolnice u Gornjem Milanovcu.


- Prema preseku od jutros u osam sati, na kovid odeljenjima naše Opšte bolnice, trenutno se leči 27 pacijenata. Od njih, na Grudnom odeljenju smešteno je devet, na Internom deset i osam ma Neurologiji. Od svih njih, na kovid-19 pozitivno je 19 pacijenata, negativno osmoro – izjavio je danas dr Šutić.

 Pandemiju kovid-19 u Rudničko-takovskom kraju, izveštajno pratimo u dve etape. U prvoj, od njenog početka u martu prošle godine do smirivanja u maju, ukupno je obolelo 60 lica, od kojih su petoro preminuli, svi ostali su, prema zvaničnim podacima, izlečeni. U drugoj, od polovine juna do sada, zaraženo je  ukupno 1.628  lica, uz nažalost 85 smrtnih žrtava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni