U KOVID BOLNICI 22 PACIJENTA: Od početka epidemije u Rudničko-takovskom kraju zvanično ukupno zaraženo 1.688, preminulo 90 ljudi

M. B.

19. 02. 2021. u 14:09

SREĆOM, uz najiskrenije poštovanje medicinskim radnicima, u Rudničko-takovskom kraju, tokom proteklih 24 časa, nema preminulih osoba od posledica kovida-19.

У КОВИД БОЛНИЦИ 22 ПАЦИЈЕНТА: Од почетка епидемије у Рудничко-таковском крају званично укупно заражено 1.688, преминуло 90 људи

Foto M. B.

Broj osoba, koje se od te zaraze, ili sumnje na nju, leče na Kovid-odeljenjima Opšte bolnice u Gornjem Milanovcu, trenutno je 22.

- Prema preseku od jutros u osam sati, na Kovid odeljenjima Opšte bolnice, od trenutno lečenih 22 pacijenta, na Grudnom odeljenju smešteno je osam, na Internom sedam i sedam na Neurologiji. Tokom protekla 24 časa, četvoro pacijenata iz naše bolnice otpušteno je kući, jednog pacijenta prevezli smo na lečenje u Kovid ambulantu u Batajnici – potvrđuje danas dr Predrag Šutić, v. d. direktora milanovačke Opšte bolnice.

Pandemiju kovid-19 u Rudničko-takovskom kraju, izveštajno pratimo u dve etape. U prvoj, od njenog početka u martu prošle godine do smirivanja u maju, ukupno je obolelo 60 lica, od kojih su petoro preminuli, svi ostali su, prema zvaničnim podacima, izlečeni. U drugoj, od polovine juna do sada, zaraženo je ukupno 1.628 lica, uz nažalost 85 smrtnih žrtava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024