NE SMIRUJE SE EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U VRANJU: Još 99 novoobolelih, u kovid bolnicama 136 pacijenata

J.S.

21. 02. 2021. u 10:27

U PČINjSKOM okrugu u toku jučerašnjeg dana virus je potvrđen kod još 125 osoba, od tog broja ponovo je najviše u Vranju čak 99 novoobolelih, zatim sledi Preševo sa 11, Bujanovac sa devet.

НЕ СМИРУЈЕ СЕ ЕПИДЕМИОЛОШКА СИТУАЦИЈА У ВРАЊУ: Још 99 новооболелих, у ковид болницама 136 пацијената

Foto: J.S.

U Vladičinom Hanu virus je potvrđen kod 4 osoba, u Surdulici kod tri i Trgovištu kod dve. U Bosilegradu nema novih slučajeva. U kovid ambulanti u Vranju tokom jučerašnjeg dana obavljena su 184 pregleda, od čega je 89 broj prvih pregleda.


U kovid bolnicama Zdravstvenog centra Vranje  Vranje hospitalizovano je 136 pacijenata.

Sa bronhopneumonijom je 121 pacijent, dok je na kiseoniku 60. Na bolničko lečenje primljen je 21 pacijent, dok je otpušteno 7. Trenutno su u kovid bolnicama 24 slobodne postelje.U kovid bolnici u Surdulici se leči 39 ljudi.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina