GORAN UMRO NA DAN SAHRANE RODITELJA: Dejan u tri dana ostao bez oca, majke i brata, a Župa žali za Maksićima - divni ljudi, počivajte u miru!

S. BABOVIĆ

21. 02. 2021. u 19:06

STOTINE potresnih poruka na društvenim mrežama danas ostavljaju Župljani nakon što je objavljena vest da su u Kovid bolnici u Kruševcu za samo tri dana preminuli supružnici Milovan (72) i Nada Maksić (66) i njihov sin Goran (41) iz Vržogrnaca, sela kod Aleksandrovca.

ГОРАН УМРО НА ДАН САХРАНЕ РОДИТЕЉА: Дејан у три дана остао без оца, мајке и брата, а Жупа жали за Максићима - дивни људи, почивајте у миру!

Foto: S. Babović i B.Pribanović

- Počivajte u miru divni ljudi, ovo je strašno, veliki gubitak za sve - neke su od brojnih poruka koje ostavljaju meštani Aleksandrovca, ali i Župljani koji žive u brojnoj dijaspori, poreklom iz ovih krajeva.

Ljudi masovno izjavljuju saučešće Dejanu Maksiću i njegovoj porodici, koja u Vržogrnicima važi za poštenu i vrednu. Tragedija koja ih je pogodila je velika.

Kako su „Novosti“ objavile, Dejanov otac Milovan preminuo je 18.februara. Dan kasnije, borbu sa koronom izgubila je majka Nada, da bi juče, na dan sahrane roditelja, Dejanu stigla vest da je ostao i bez brata, Gorana. Od njega će se oprostiti sutra.

Opština Aleksandrovac je od početka epidemije u više navrata bila među najvećim žarištima u Rasinskom okrugu. Župljani su izgubili i mnoge dobre ljude od teške bolesti KOVID-19, vinare, poznate privrednike, i starije i mlađe, a virus je ušao u brojne kolektive, fabrike.

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje Kruševac, do nedelje je u Aleksandrovcu zabeleženo 49 smrtnih slučajeva koji se dovode u vezu sa KOVID-infekcijom, a među preminulima je bilo 32 muškarca i 17 žena. Od početka epidemije,virus korona potvrđen je kod 2.202 lica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)