BEZ PREMINULIH, U KOVID BOLNICI 15: Epidemija u Rudničko-takovskom kraju

M. B.

25. 02. 2021. u 13:28

NI današnji zvanični izveštaj, o bolesti od virusa korona u Rudničko-takovskom kraju, tokom protekla 24 časa, srećom ne beleži ni jednog preminulog pacijenta.

БЕЗ ПРЕМИНУЛИХ, У КОВИД БОЛНИЦИ 15: Епидемија у Рудничко-таковском крају

Foto: Tanjug/AP

U Opštoj bolnici u Gornjem Milanovcu, na kovid odeljenjima, trenutno je smešteno 15 pacijenata.

- Prema preseku od jutros, od njih 15, na Grudnom odeljenju leči se njih petoro, na Internom četvoro, šest na Neurologiji. Na korona virus pozitivno je njih deset, troje je negativno, dvoje čeka rezultate testiranja. Tokom protekla 24 časa, četiri pacijenta smo otpustili kući, dok u istom periodu nije bilo prijema novih pacijenata – potvrđuje danas dr Predrag Šutić, v. d. direktora te bolnice.

Prema jučerašnjem i, do sada važećem, merodavnom zvaničnom izveštaju, u ovom kraju potvrđeno je još18 osoba, pozitivnih na virus korona.

Pandemiju kovid-19 u Rudničko-takovskom kraju, izveštajno pratimo u dve etape. U prvoj, od njenog početka u martu prošle godine do smirivanja u maju, ukupno je obolelo 60 ljudi, od kojih su petoro preminuli, svi ostali su, prema zvaničnim podacima, izlečeni. U drugoj, od polovine juna do sada, zaraženo je ukupno 1.780 ljudi, uz nažalost 85 smrtnih žrtava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024